Blog
5 najväčších výhod využitia služieb Fleet management servisu

5 najväčších výhod využitia služieb Fleet management servisu

Ako fleetový manažér dbáte pri svojej práci na niekoľko vecí súčasne. Nepozeráte len na obstarávaciu cenu vozidiel, dôležité sú pre vás najmä celkové náklady na prevádzku a mobilitu. Viete, ako si môžete efektívne znížiť náklady využitím jedného partnera pre správu vozového parku?

Kompletná starostlivosť 

Inter Cars Fleet program je služba, v rámci ktorej sa môžete spoľahnúť na kompletnú prevádzkovú starostlivosť o váš firemný vozový park. Individuálny prístup, servisné balíky podľa značky áut či osobný pick-up servis sú len niektoré výhody, ktoré tento program ponúka. 

Každá z výhod funguje samostatne, spoločne však tvoria unikátny balík služieb, vďaka ktorému zredukujete administratívu na minimum a získate odborné poradenstvo a kvalitu vo všetkých našich servisných zariadeniach. Aké ďalšie výhody môžete využívať?

1. Optimalizujte náklady

Znižovanie nákladov a udržiavanie celkovej bilancie firmy v zelených číslach je prvoradou úlohou každého manažéra. So službou IC Fleet program si sami určíte rozsah opráv a schválite úvodnú kalkuláciu ešte pred vytvorením objednávky. V každom z našich servisov platia rovnaké ceny služieb, takže sa nemusíte báť nepríjemných prekvapení.

2. Využite profesionálne call-centrum a live chat

Pokazilo sa jedno z vašich vozidiel počas jazdy? Naše call-centrum je k dispozícii 24/7 a kvalifikovaní technici dokážu určiť prvotný problém už priamo cez telefón. Na základe toho vám poradia, či pokračovať do najbližšieho servisu, alebo pre vás pošleme pick-up servis.

Máte ďalšie otázky? Zodpovieme vám ich cez live chat. Nachádza sa na našej stránke a slúži na rýchlu a jednoduchú komunikáciu. Môžete komunikovať priamo s naším obchodníkom, ktorý vám poskytne prvotriedne poradenstvo a dozviete sa tak všetko o službe FLEET.

3. Získajte jedného partnera pre celý vozový park

Jeden partner znamená jedno účtovné miesto. Zjednotenie všetkých servisných činností pod tú istú strechu vám umožní lepšie vidieť, za čo všetko platíte. Či už ide o záručné a pozáručné služby, náhradné diely, výmenu a skladovanie pneumatík, jeden fakturačný partner vám zaručí rýchly prehľad o aktuálnych nákladoch za správu vášho vozového parku.

4. Využívajte Fleet management software

Vďaka špeciálnej softvérovej platforme môžete prijímať pravidelné notifikácie všetkých servisných úkonov a získať 100 % prehľad o každej vykonanej oprave. Prostredníctvom jednoduchej aplikácie vybavíte objednávku, schválite vypočítané náklady na opravu a nájdete tu aj všetky potrebné podklady a dokumentáciu. 

Prístup do aplikácie je možný z akéhokoľvek zariadenia pripojeného na internet, či už je to počítač, alebo smartfón. Ako fleetový manažér vo svoje MiFleet Zóne nájdete aj históriu všetkých opráv a úplnú evidenciu vášho vozového parku. 

5. Spoľahnite sa na kvalitu služieb a náhradných dielov

V rámci 25 pobočiek ponúkame originálne, resp. kvalitatívne rovnocenné náhradné diely, ktoré dodávame do 24 hodín. Vyberte si konkrétny servisný balík a my vám garantujeme dodržiavanie kvality v oblasti konštrukcie výroby a funkčnosti.

Ako fleetový manažér chcete pre svoj vozový park to najlepšie. Prečo teda nevyužiť profesionálne služby a skúsenosti odborníkov InterCars Fleet programu? Nezabudnite, že aj v týchto dňoch sú všetky naše autoservisy otvorené a radi vám v nich pomôžeme.

Chcete efektívne riadiť svoj vozový park?

Viac o programe