Blog
Ako získať tie najlepšie náhradné diely pre váš vozový park?

Ako získať tie najlepšie náhradné diely pre váš vozový park?

Funkčné a spoľahlivé vozidlá sú základom každého vozového parku. Pri jeho správe však treba rátať so všetkým, aj s prípadnými poruchami, opravami a následnou výmenou potrebných dielov. Viete, ako získať tie najlepšie náhradné diely pre váš vozový park? Poradíme vám.

S poruchami treba počítať

Prirodzene, čím lepšie sa o svoje vozidlá staráte, tým menej porúch vám hrozí. Pravidelné servisné prehliadky, príprava áut na zimnú a letnú sezónu, či systematická kontrola a výmena kvapalín, to všetko vám pomôže znížiť riziko nákladných opráv.

S postupným opotrebovaním vozidiel a následnými opravami ráta každý fleetový manažér.  Keď príde čas na výmenu poškodených dielov, najlepšie je mať pri sebe spoľahlivého servisného partnera, na ktorého sa môžete obrátiť. 

Ako získať kvalitné náhradné diely?

Spoluprácou s jedným servisným partnerom nielen, že dosiahnete väčšiu kontrolu nad vozovým parkom, ale zároveň ušetríte peniaze a získate prístup ku kvalitným službám. Pri využívaní služieb IC Fleet Management programu si môžete vyberať z ponuky originálnych, resp. kvalitatívne rovnocenných náhradných dielov.

Všetko potrebné nájdete v jednej z našich 25 pobočiek s vlastnými náhradnými dielmi, pri ktorých dbáme na dodržiavanie kvality v oblasti konštrukcie výroby a funkčnosti. Na všetky diely ponúkame záruku a zabezpečíme vám ich dodanie do 24 hodín

Komplexné služby

Naša spolupráca nekončí iba pri kúpe náhradných dielov, ponúkame vám aj bohatý záručný a pozáručný servis. Všetky náhradné diely vám namontujeme v jednom z profesionálnych autoservisov, ktoré sú súčasťou medzinárodnej siete Q-Service

Súčasťou našich služieb je aj pick-up servis, poskytnutie náhradného vozidla, asistenčné služby a možnosť odtiahnutia vozidla. Vyskytla sa vám porucha priamo na diaľnici? Kvalifikovanú pomoc môžete získať okamžite od profesionálneho call-centra, ktoré funguje 24/7. 

Nech sa vozidlám vášho vozového parku na cestách stane čokoľvek, IC Fleet Program má pre vás vždy efektívne a funkčné riešenie. Máte nejaké otázky? Radi vám ich zodpovieme

.

Chcete vedieť viac o našej servisnej sieti?

Viac o Q-Service